mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Rechini, plante si muzica…

3 Comments

Din cand in cand caut materiale pentru diverse activitati cu copiii. Acum, vara, mai putin, ca stam mult timp afara, insa iarna avem nevoie de aceste materiale. Am gasit diverse site-uri, care mai de care interesante, gratuite sau cu bani, m-am inscris pe diverse grupuri si am downloadat tot ce mi s-a parut interesant. Macar de-as avea timp sa fac tot ce am salvat acum in calculator!

O parte din materialele salvate le-am folosit deja si T e fericit cand vede ca mai vin cu ceva nou.

Zilele trecute, pe un grup dedicat unor activitati tip montessori, cineva a intrebat daca vrea cineva sa traduca niste carduri. M-am oferit pentru traducerea in limba romana, si am primit pentru munca aceasta, posibilitatea de a imparti cu voi aceste carduri (in format printabil). Le puteti descarca de aici: SHARK 3-PART CARDS RomanianPlant Life Cycle Romanian si Musical Instruments Romanian.

Sunt trei fisiere cu informatii despre rechini, respectiv despre ciclul de viata al unei plante si despre instrumentele muzicale. Mie informatia mi s-a parut bine structurata si abia astept sa imprim cardurile si sa i le arat lui T. Sunt convinsa ca ne vom juca multa vreme cu ele!

Exista si versiunea in limba engleza a cardurilor, precum si alte teme abordate similar. Unele sunt contra cost, altele sunt gratuite. Le puteti gasi pe site-ul http://www.montessorinature.com.

Spor la joaca!

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

3 thoughts on “Rechini, plante si muzica…

  1. Pingback: Ce facem in masina cu bebe de 1-2 ani? | mamicieblog

  2. Pingback: Joaca de toamna | mamicieblog

  3. Pingback: Jocuri cu muzica | mamicieblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s