mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Diversificarea, day 70

Leave a comment

Inca un hop in diversificare, introducerea oului si a ficatului. Le-am introdus pe rand, la cateva zile distanta unul de celalalt. Nu a avut nici o reactie. Pare sa ii fi placut ambele. Oul l-am introdus in piure de cartof dulce si telina. I-a placut, a mancat mai mult decat ma asteptam. Ficatul l-am introdus tot in piure, de cartof simplu si dovlecel. Ficatul l-am facut la cuptor, cu usturoi si sos de rosii, fara sare. Am luat o bucatita, am pasat-o si am amestecat-o in piureul de legume. A fost un deliciu.

Nu stiu daca e carnivor sau nu, insa de cand am introdus proteina animala (oul si ficatul) a crescut si cantitatea de mancare pe care o consuma la masa. Are zile cand mananca si 100 ml de mancare la pranz. Oricum, cert e ca daca nu-i place ceva, refuza cu desavarsire. Si daca ii e foame, tipa, urla, pana primeste ceva de mancare. Iar cand e satul, intoarce spatele la mine, si isi gaseste ceva de lucru la scaun. Daca insist, se pune pe urlat. E simplu sa hranesti un bebelus!

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s