mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Review Hotel Excelsior, Bulgaria

Leave a comment

Ne-am intors din concediu cu forte proaspete si m-am gandit sa fac o scurta prezentare a locurilor in care am stat, poate face cuiva cu ochiul, sau dimpotriva… Primul pe lista este Hotel Excelsior, Golden Sands, Bulgaria.

Am stat doar pentru o noapte la hotel Excelsior,  prelungind vacanta de vara de anul acesta. Aveau o camera libera, am făcut o rezervare și am ajuns peste 2 zile la ei. Cost: 200 leva pe noapte, all inclusive. Și pentru ca am zâmbit frumos ni s-a oferit o camera deluxe.  Adică mai mare, noua și cu vedere la mare. Copiii s-au simțit minunat, s-au jucat, au avut spațiu pentru explorare, asa ca ne-a fost ușor sa stam de vorba ca adulții.

Ce ne-a plăcut: camera mare, baia, terasa mare cu vedere la mare,  plaja, activitățile pentru copii/animatorii. Hotelul era curat, camera de asemenea, nu mi-a fost teama sa las juniorul sa exploreze pe mocheta.

Ce nu ne-a plăcut: mâncarea (puține feluri de mâncare, și nici nu arătau prea apetisant),  distanta fata de plaja (deși drumul e plăcut, pe la umbra; si pentru cei comozi aveau shuttle gratuit pana la plaja), liftul, mirosul din baie, domeniul hotelului nu era prea bine izolat de strada,  iar copiii care se jucau la locul de joaca ieșeau cu ușurință în strada circulata.

Camerele normale sunt mai mici, însă sunt curate și plăcute ca aspect. Locul de joaca pentru copii e mic, fara prea multe alternative, însă era compensat de animație și activitățile dedicate lor.

Per total, își merita nota de booking, de 7.9.

 

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s