mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Eveniment de parenting la Constanta (II)

1 Comment

Si pentru ca tot vorbeam de evenimente gratuite despre cum sa ne crestem frumos copiii, fara sa-i pedepsim sau sa ii recompensam pentru ceea ce fac, am mai aflat despre un eveniment similar, cu oameni dragi, tot gratuit, la sfarsitul lunii.

Este vorba despre Caravana Empatiei – Atelier de educație parentală și dialog, ce va avea loc pe 24 septembrie de la ora 10.30 in City Park Mall. Inscrierea se face prin email la rezervari@city-park.ro, specificand numele tau si numarul de persoane ce vor participa, inclusiv copii.

Printesa Urbana si Monica Reu vor vorbi despre conectarea cu copiii, tema utila pentru stabilirea unei relatii frumoase si fructuoase cu cei mici.

Asadar, toti cei care cred ca nu se mai pot intelege cu copilul, ca l-au ”scapat din maini”, care nu mai stiu ce pedepse sa aplice pentru a fi urmati orbeste de catre copil, precum si cei care au imbratisat deja un alt mod de educatie si disciplina a copilului lor, cel bazat pe respect si intelegere, pe reciprocitate si iubire, ar trebui sa spuna ”prezent” la un astfel de atelier… Avem multe de invatat!

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

One thought on “Eveniment de parenting la Constanta (II)

  1. Pingback: Ce facem saptamana asta cu copiii? In Constanta | mamicieblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s