mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Ce facem saptamana asta cu copiii? In Constanta

Leave a comment

Nu stiu despre voi, insa eu am deja planuri pentru noi si cei mici pentru urmatoarele 4 zile. Multe din activitati sunt in interior, potrivindu-se perfect cu vremea de afara. Pe scurt: teatru, atelier, sarbatoarea vinului si atelier de parenting. Si acum pe lung…

Azi, miercuri, 21 septembrie, la BBCenter continua saptamana portilor deschise, unde activitatile desfasurate in centru sunt gratuite. Am ales pentru mine si T teatru de umbre cu povesti terapeutice pentru picii de 3-6 ani. Teatrul este condus de un psiholog, si pare destul de interesant. Asadar, azi de la ora 18.00 mergem la teatru.

Vineri, pe 23 septembrie, tot de la 18.00, tot la BBCenter, tot gratuit, este un atelier de creatie, condus de acelasi psiholog.

Pentru atelierele de la BBCenter este necesara inscrierea, fie pe email (alinaflorea@bbcenter.ro) sau la telefon 0733 462 057.

Tot vineri (dupa 3 pm) incepe Sarbatoarea Recoltei si a Vinului Dobrogean la Pavilionul Expozitional Mamaia. Pe langa faptul ca o sa ne facem piata, ne vom distra, anuntandu-se concerte, concursuri si voie buna. Sper doar sa fie diferit fata de nebunia din anii trecuti.

Sambata, pe 24, de la 10.30, la City Park Mall vine Caravana empatiei, despre care am scris si aici.

Sambata viitoare, pe 1 octombrie, de la 10.00, la sediul de la ICIL a Helen Doron Constanta, Asociatia Work at Home Moms Constanta lanseaza cercul de lectura pentru copii – “Poarta- ma in poveste”. Si incepe cu ”Papadia”. Sper sa reusim si noi sa ajungem.

Distractie cu roti!

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s