mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Cadouri facute de copii (I)

Leave a comment

Pentru ca urmeaza ziua lui taie (bunicul baietilor) si penru ca T a dorit sa se implice in alegerea/crearea cadoului pentru el, am ales sa ii facem o rama foto. Am folosit o poza, o bucata de carton putin mai mare decat de doua ori poza, pistolul de lipit si scoici, melci adunate de pe malul marii, acuarele.

dsc_3095

Am indoit cartonul in doua parti egale, pe una din fete am decupat un dreptunghi putin mai mic decat poza, am lipit marginile, mai putin una (pe care am lasat-o nelipita pentru a baga poza) si am pictat rama cu albastru la exterior si portocaliu la interior (alegerea culorilor a fost a lui T, de pictat ne-am ocupat impreuna). Dupa ce s-a uscat bine am lipit scoici si melci cu pistolul de lipit. Unele scoici le-am pictat (tot la dorinta lui T). I-am ales si un picior pe care l-am pictat si apoi l-am lipit ca rama sa stea bine in picioare.

Ta daaaa!

dsc_3096

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s