mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Locuri de joaca si petreceri pentru copii (I). In Constanta

1 Comment

Pentru ca se apropie zilele de nastere a prichindeilor, am cautat locuri de joaca potrivite sarbatoririi lor. Nu le-am luat pe toate la rand, ci doar cateva, pe care le compar pentru a alege ce ni se potriveste. Desi sunt foarte populare, nu am cautat la locurile de joaca din mall pentru ca mi se pare prea galagie si deloc intim.

WonderLand este cel mai nou loc de joaca din Constanta (din cate am citit eu). Si arata a nou, e curat, cu jocuri si jucarii noi, intregi, care arata bine. Este situat pe doua nivele, nivelul de jos e potrivit pentru copii mai mici, cel de sus, pentru copii mai mari. In cazul unei petreceri copiii au acces la ambele nivele, chiar daca mesele sunt asezate jos (sau sus). Are terasa mare, faina, cu incalzitoare. Sunt destul de deschisi pentru aranjare, atat timp cat nu se fac modificari majore. Am intrebat daca pot aduce banner si alte minunatii la tema aleasa si au acceptat, atat timp cat nu stric peretii batand cuie sau lipind. Au pachete de aniversare incepand cu 45 lei, pachetul minim incluzand accesul in spatiul de joaca pentru 3 ore, atat al copiilor cat si pentru adulti, masina cu baloane de sapun la tort, invitatii, mancare pentru copii si un voucher cadou pentru sarbatorit, cu acces gratuit timp de 1 ora in spatiul de joaca. Toate pachetele sunt pentru minim 12 copii. Adica daca sunt mai putin de 12 copii la petrecerea voastra, sau daca sunt copii care nu consuma tipul de alimente pe care ei il au in oferta, se scad 11 lei de copil pentru fiecare meniu (este necesar sa se confirme dinainte numarul de meniuri, pentru ca se platesc toate meniurile comandate). Pachetul maxim este 85 lei/copil si are in plus apa/suc pentru fiecare copil, balon Jumbo, lumanari si artificii tort, sampanie copii, alune si minipateuri pentru adulti, un animator la alegere, timp de 1 ora. Permit accesul cu candy bar/fruit bar. Tortul se aduce insotit de certificat de calitate.

Bubbles Play este un loc de joaca fain, la etajul Casei de moda, asadar in plin centru al orasului. Are foarte multe jucarii, precum si loc de catarat, alergat si consumat energia. Este curat, insa se vede ca jucariile nu sunt noi (asa cum e normal, de altfel). Pentru petreceri pun la dispozitie doua spatii, unul pentru copii si unul pentru adulti, separate. Nu asigura exclusivitate, motivand ca locul de joaca e mare. Nu are terasa. Au parut destul de surprinsi cand am intrebat daca pot aduce eu decoratiunile, insa pana la urma au acceptat, cu promisiunea ca nu le voi bate cuie si nu voi lipi nimic pe pereti. Oferta lor pentru petreceri incepe de la 40 lei/copil, si nu include mancare si bautura. Cer un minim de 12 copii (desi nu ofera exclusivitate). Pachetul standard (cel de 40 lei) contine intrarea in spatiul de joaca pentru 3 ore, atat a copiilor cat si a adultilor, joc de lasere si lumini pentru tort, invitatii, decorarea salii de masa si a spatiului destinat momentului tortului cu baloane si banner, voucher cadou pentru sarbatorit (1 zi la spatiul de joaca). Pachetul Plus, de 50 lei/copil, cuprinde in plus poza de grup pentru fiecare invitat in parte, lumanare cifra, voucher cadou de 2 ore pentru fiecare copil de la petrecere, balon pe rozeta pentru fiecare copil, cadou dulce pentru fiecare invitat. Colaboreaza cu D’acqua Dolce, Pepe Verde si Trattoria Due Mondi pentru mancare, atat pentru meniurile copiilor, cat si ale adultilor si cu Cofetaria Trandafirul si Emma’s Cakes pentru dulce. Nu accepta candy bar/fruit bar din alta parte, doar tortul poate fi adus insotit de certificat. Sau se plateste o taxa suplimentara de 250 lei pentru orice produs alimentar adus din exteriorul locatiei.

Va continua….

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

One thought on “Locuri de joaca si petreceri pentru copii (I). In Constanta

  1. Pingback: Locuri de joaca si petreceri pentru copii (II) | mamicieblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s