mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

4 ani de mamicie…

Leave a comment

Si nu, nu de blog… Ci de acel sentiment minunat pe care il poate da doar un copil, aparut dupa multe dorinte si asteptari. Da, 4 ani minunati de cand T s-a gandit sa vina pe lume, sa ne bucure cu nazbatiile lui. 4 ani de cand am inceput sa respir acea stare de bebelusie, de extaz si iubire. Nu am crezut vreodata ca pot iubi atat de mult!

Si sa mai adaug ca au fost 4 ani minunati in care am invatat zi de zi, ora de ora cum sa fiu un parinte mai bun si mai ales, cum sa fiu un om mai bun. Mi-a predat multe lectii copilul asta al meu, iar acum vine din urma si M si impreuna ma invata cum sa fiu de doua ori mama, dar si mama de doi.

Si mi se inmoaie genunchii de fiecare data cand cei doi (chiar 3, ca il socotim si pe tati) baieti ai mei se joaca, se cearta si se impaca, impart lucrurile, invata unul de la celalalt, se pupa dulce (si ma pupa si pe mine) de rams bun sau de revedere.

Iubesc sentimentul asta!

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s