mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Si noi, unde ne facem frumoase?

1 Comment

Acum doi ani, cand ne-am mutat in Constanta, am suferit enorm pentru ca nu imi gaseam un salon unde sa ma vopsesc si sa ma tund, unde sa ma fac frumoasa si sa imi intretin unghiile. Mai fac eu acasa, insa macar din cand in cand tot trebuie sa merg la un specialist. Mai ales ca eu nu stiu sa ma machiez…

In tot acest timp am cautat diversi hair stilisti, am fost si la unii renumiti, si la mai putin cunoscuti, in incercarea de a da forma si culoare parului meu. Imi amintesc ca am fost la un salon si am cerut sa fiu tunsa (doar bretonul il aveam de scurtat) de cel mai bun din salon. Era un tanar caruia ii tremurau mainile cand ma tundea. Nu glumesc! Nu am mai calcat pe acolo.

Am avut noroc insa ca am descoperit-o pe Nicoleta destul de repede. Ea e cosmeticiana, epileaza foarte bine. Mai mult, machiaza exact pe gustul meu. Si al lui T care, dupa un machiaj facut de Nico a dat sincer si neintrebat verdictul: ”Imi place!Iti sta bine!”

Nicoleta m-a indrumat catre o alta Nicoleta pentru a da forma si culoare parului. Si ea e pe gustul meu. E genul de persoana careia ii pot spune ”Am nevoie de o schimbare, dar fara sa iei din lungimea parului” si care face exact ce mi-am dorit. Parca im stie gandurile. Si nici nu trebuie sa platesc o avere pentru asta.

Fetele si-au deschis de curand un salon, asa ca am fost pentru a ma aranja. Aici am cunoscut-o pe Elena, care mi-a facut unghiile foarte frumoase si repede, desi a avut o mare provocare: sa nu foloseasca pila.

Aceste fete s-au organizat si au deschis un salon de infrumusetare, Nico Style Art Color, pe strada Dezrobirii. Va las si cartea lor de vizita in caz ca aveti nevoie de astfel de servicii si nu stiti unde sa le gasiti.

carte-nico-ok

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

One thought on “Si noi, unde ne facem frumoase?

  1. Pingback: Vopsit sanatos? Se poate! | mamicieblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s