mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Ce mai facem cu copiii? In Constanta

Leave a comment

Se apropie vacanta de iarna si cei mai multi copii vor sta acasa, pe capul parintilor, plictisindu-se… sau nu… Am gasit pe net variante de ateliere si intalniri la care puteti merge cu copiii.

Cei de la Fire de magie au pregatit o saptamana intreaga cu ateliere de creatie, engleza, cunoastere si jocuri, in fiecare zi de vacanta, de la ora 9.00 si de la 10.50. Atelierele au loc si acum, de la inceputul anului, si au teme diverse si interesante, precum Calatorie in jurul lumii sau Recicleaza si creaza.  Pentru noi orele sunt putin nepotrivite, insa tot mai sper ca voi reusi sa ajung si eu cu T, macar o data.

Pentru cei cu copii mai mici exista in continuare atelierele Montessori la Clubul Montessori Start pentru Viata. Acolo merg si eu cu M de cateva luni si sunt incantata de abilitatile deprinse in tot acest timp. Este locul unde poti spera la o educatie mai buna, cu respect si empatie, pentru copii. Si unde copiii invata sa se descurce pe cont propriu.

Cei de la Helen Doron Constanta fac sambata, pe 28 ianuarie, de la 11.30, un atelier de creatie in limba engleza, la Bistraw Verde Viu. Atelierul de sambata e gratuit si necesita inscriere. Am vazut mai multe ateliere facute de ei in ultima vreme, asa ca nu ar fi rau sa le urmariti pagina de facebook. Si cursurile lor de engleza sunt faine. T a invatat destul de multe lucruri in cele cateva luni cat a fost.

School of Music Constanta ofera cursuri de canto, pian, chitara electrica/acustica,chitara-bass,vioara, actorie, limbi straine, tobe, dans si cor.

All in One Dance, Total Dance Center si Black Sea Dance Studio ofera cursuri de dans copiilor de diferite varste. NutriFitness Kids &Teens este o sala de sport noua care ofera cursuri de gimnastica, dans, trasee sportive si educatie in nutritie copiilor. Cursurile sunt in fiecare zi dupa ora 16.00.

Voi ce alte activitati indoor mai stiti in Constanta?

UPDATE: Am primit notificare de la prietenul facebook ca saptamana viitoare, pe 7 februarie de la ora 11.00, cei de la Helen Doron si Bistraw Verde Viu au programat un alt atelier fain pentru copii: Eat to be fit! Suna bine, asa ca m-am gandit sa va povestesc si voua…

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s