mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Activitati indoor cu copiii. Azi, ora de pictura…

Leave a comment

Voi ce faceti iarna cu copii, atata timp in casa? Vremea din ultimele zile nu ne lasa sa stam prea mult pe afara, asa ca trebuie sa regandim activitatile cu cei mici. Si nu, nu e vorba ca se plictisesc si fac prostii apoi, ci doar de faptul ca e bine sa isi mai exerseze si ei talentele.

Lui T ii place tare mult sa picteze, insa M este destul de … `imprastietor`, sa zicem… adica orice lucru noi prinde in mana, intai il imprastie prin toata casa, apoi se intreaba ce poate face cu el… Asa ca acuarele ii ajung in manute doar sub supraveghere stricta.

Zilele astea am dat peste o idee minunata. Cei mici pot picta fara sa se murdareasca. Nici macar un pic. Asa ca am pus in practica, si acum va povestesc si voua.

Aveti nevoie de pungi zipper (pungi cu fermoar), coli de hartie si acuarele (la tub). Se taie coala de hartie dupa dimensiunea exacta a pungii cu fermoar, se introduce in punga si se pun culorile pe foaie.

dsc_5100

Se inchide punga (eventual se sigileaza fermoarul) si se inmaneaza copilului/copiilor. Distractie garantata.

dsc_5102

La final se etaleaza operele de arta intr-un loc vizibil.

dsc_5108

Distractie placuta!

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s