mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Urgente pediatrice non stop in Constanta

2 Comments

Nu am avut nevoie pana acum, sper ca nici de acum in colo sa nu avem nevoie, insa e bine de stiut pentru toti parintii unde putem merge cu copilul la Urgenta, in Constanta. Fie ca este vorba de o cazatura mai puternica, fie ca e febra sau o stare generala proasta, e bine sa mergem la medic atunci cand situatia ne depaseste, cand cel mic nu se simte bine si nu stim cum sa ii alinam suferinta. Am cautat cateva solutii pentru astfel de cazuri si iata ce am gasit:

Spitalul de urgenta situat pe b-dul Tomis 145, la intersectia b-dului Tomis cu str. Nicolae Iorga – este locul cel mai des accesat. Se poate apela serviciul de urgenta 112, daca situatia nu permite deplasarea copilului la spital. E drept ca exista posibilitatea sa asteptati mai mult decat aveti rabdarea sa o faceti, ca in spital conditiile pot fi improprii asteptarii sau internarii (nu am avut ocazia, nu stiu amanunte), insa cu siguranta puteti gasi aici ajutorul specializat de care aveti nevoie. Si e gratis. Plus ca aici se fac repede si analizele necesare pentru stabilirea tratamentului.

ISIS Hospital ofera de asemenea consultatii pediatrice la orice ora din zi si din noapte. Permite si internarea copilului (impreuna cu parintele, desigur), daca este necesar. Serviciile oferite sunt complexe, de la consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie și psihiatrie pediatrică, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, la investigații performante de imagistică şi analize de laborator. Ii puteti suna pentru detalii la numarul 0720 01 88 88, sau la oricare alt numar de la receptie (se gasesc pe site).

Spitalul privat Euromaterna are, conform site-ului, servicii medicale non-stop pentru obstetrica-ginecologie si neonatologie. Pot fi contactati la 0241 60.55.55 / 0241 60.55.60 pentru detalii.

Clinica privata Homeomed situata pe Bd. Lapusneanu A., nr. 75 ofera de asemenea consultatii pediatrice in regim de urgenta, tratamente pentru copii etc.

Regina Maria a deschis  policlinica pediatrica in zona Delfinariu si este recunoscuta pentru medicii cu care colaboreaza. Ofera si servicii de spitalizare de zi pentru copiii cu afectiuni ce nu pot fi tratate ambulatoriu.

Iowemed, cu sediul central pe Bd. IC Bratianu nr. 2-4, ofera consultatii pediatrice, analize de laborator in regim de urgenta, dar si serviciu de ambulanta disponibil non stop. Lucreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate, asadar pot oferi si servicii gratuite/compensate.

Clinica 24 MED situata pe Str. Baba Novac nr. 169 are sectie de pediatrie de asemenea. Desi prezenta medicilor in clinica este doar pana la ora 23.00, dupa aceasta ora puteti apela la numarul de telefon 0726817063 si un medic va fi chemat de la domiciliu pentru a va consulta. Clinica recolteaza si probe pentru laborator, lucrand in parteneriat cu Synevo.

Daca vi se pare ca nu e de mers la urgenta sau ca nu mai aveti timp sa ajungeti la medic si aveti nevoie de un sfat medical rapid, serviciul PEDITEL poate fi accesat la numarul 1791. Aici va va raspunde un medic, non-stop, care va poate oferi sfaturile de care aveti nevoie pe moment. Nu uitati ca diagnosticul corect se pune dupa ce se consulta copilul, uneori fiind necesare si analize de laborator.

Mai stiti si alte clinici pediatrice non-stop?

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

2 thoughts on “Urgente pediatrice non stop in Constanta

  1. Multumesc! Bine de stiut. Sper sa nu avem nevoie, dar cu copilasii nu se stie niciodata.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s