mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Festivalul Dapyx si Festival du bonheur

Leave a comment

Am fost la Medgidia la Festivalul Dapyx si la Festival du bonheure, asa ca revin cu detalii, in caz ca vreti sa stiti cum a fost.

Ieri a fost a doua zi a Festivalului Dapyx si prima cu ateliere. am fost cu cei mici, bineinteles. Si s-au distrat foarte bine.  Si noi, adultii, ne-am simtit bine. Mi-a placut ca nu era aglomerat, ca taberele erau asezate in spatii generoase si nu era necesar sa ne inghesuim pentru a vedea ceva. Poate am avut si putin noroc pentru ca am ajuns la primele ore, cand unii copii inca mai dorm (dupa 10, oricum). Cei mici au vazut o multime de lucruri, au putut tine o pusca in mana, au probat caschete si aparatori, au tras cu arcul, au batut monede sau au olarit. Au avut de unde alege si, desi era foamea mare, cu greu s-au dat dusi din tabara.

Masa de pranz am luat-o la Festival du bonheur si nu am regretat. Nu mai stiu ce nebunii am mancat, insa au fost delicioase. Cei mici ai mancat paste (proaspat facute) cu rosii si busuioc si le-a placut si lor. Desertul a fost si el delicios, eu am ales o pizza cu nutella si alune (cum altfel?!) si sotul o placinta cu mere. Asadar, si masa de pranz a fost un succes.

Seara ne-am intors la Medgidia pentru concert. A fost seara Rock si am ascultat Pasarea Rock si Iris. Pentru Cargo nu am mai putut ramane, cei mici dormeau deja si era greu sa stam cu ei in brate. Concertul s-a tinut pe stadion si picii s-au jucat, au alergat, au topait, au dansat… s-au simtit bine. T a adormit strigand Iris! Iris! Iris!

DSC_6103

Ziua de ieri a fost un mare succes. Festivalurile au fost pe placul nostru si le recomand cu drag.

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s