mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Idei de weekend… parenting si joaca

2 Comments

Am aflat si eu ca in Constanta nu se mai organizeaza nici un festival, nici o petrecere, de ziua copilului. Iata ca suntem in 2017, parintii au liber pe 1 iunie, copiii pot sta si ei acasa, insa nu prea au optiuni diferite de petrecere cu aceasta ocazie. Nu-i nimic! Noi ne-am asigurat ca M si T vor petrece frumos de ziua lor, planificand o excursie la Rasnov.

Si pentru a compensa lipsa petrecerilor diferite de 1 iunie, am ales sa le oferim ceva diferit in week-end-ul urmator, pe 10 si 11 iunie.

Pe 10 iunie, recunosc, este mai mult pentru mine, ei se vor bucura (sau nu!) de beneficii. Pentru ca atunci voi (re)invata sa pun limite cu blandete de la Otilia Mantelers. Abia astept sa imi aduc aminte teoria, sa vad cum as mai putea proceda de acum in colo… Baietii au crescut, au alte nevoi si uneori ma simt depasita in setarea limitelor. Asa ca pe 10 iunie, de la ora 10, voi fi si eu la evenimentul `Limite… cu blandete`. Puteti afla detalii pe evenimentul creat de BBCenter. Garabiti-va, pana pe 22 mai sunt reduceri!

Si ca sa nu ma bucur numai eu in acel week-end, am gasit si o activitate faina, de familie. Cei de la Helen Doron au anuntat un eveniment frumos, cu ateliere pentru copii si parinti, cu spactacole, limba engleza si jocuri interactive pentru intreaga familie in Parcul Tabacariei. Ar putea compensa lipsa activitatilor de ziua copilului. .. Abia astept sa se afiseze intreg programul, desi ziua aceea e rezervata exact pentru familie!

Putem continua la fel de frumos si week-end-ul urmator, adica pe 17 iunie, cand Cristina Andone vine sa lanseze minunata carte `Enescu si hora razelor de soare`.  E o carte foarte frumoasa, pe T l-a fermecat si, de cand i-am citit-o prima data, a inceput sa ma intrebe despre gama, sa isi doreasca sa invete pianul si sa cante. Recunosc, ma simt cam `handicapata` la acest capitol, al muzicii, abia imi amintesc gama si cheia sol (pe care am desenat-o multa vreme in sens invers, pana mi-am amintit cum se face). Insa ma bucur ca sunt pe piata initiative frumoase, de imprietenire a copiilor cu muzica, asa cum este si acest proiect al Cristinei.

Asadar, cu cine si unde ma vad in iunie?

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

2 thoughts on “Idei de weekend… parenting si joaca

  1. Pingback: Secretul monstrului… sau carte cu talc pentru mari si mici deopotriva | mamicieblog

  2. Pingback: Limite, cu blandete | mamicieblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s