mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

La multi ani copii! De 1 iunie…

Leave a comment

In fiecare an, chiar de mai multe ori pe an, incerc sa le fac copiilor zilele aniversare mai deosebite. Cred ca asa fac toti parintii. Si anul acesta, de 1 iunie, pe langa celebrele cadouri, le voi pregati celor mici o surpriza. Va povestesc si voua, poate va inspira si astfel tot mai multi copii vor fi surprinsi placut in aceste zile.

Joi, pe 1 iunie plecam cu totii la Rasnov. Bunicii au vrut sa-I duca pe cei mici intr-o excursie de ziua lor, asa ca au ales parcul cu dinozauri si cetatea Rasnovului. O alegere inspirata, de altfel. Pentru ca drumul va fi lung si probabil se vor plictisi, am decis ca M si T sa isi primeasca cadourile  de ziua copilului pe drum, pe rand. Pentru ca le-am pregatit carti, jucarii si haine. Asadar, ar trebui sa ii tina ocupati o vreme.

Ca ziua sa inceapa frumos, inca de cu seara voi umfla muuulte baloane si le voi imprastia prin camera. Atunci cand se trezesc vor cobori din pat intr-o mare de baloane colorate. Tot de seara voi pregati doua briose pe care le voi aduce in pat dimineata, le voi aprinde cate o lumanare si ii voi ruga sa isi puna o dorinta. Am luat si accesorii de petrecere care fac galagie, sa fie ziua mai zvapaiata.

In fiecare an de ziua lor sau de ziua coiilor le fac astfel de surprize. Baloane colorate, briose cu lumanari in care sa sufle, zgomote si lumini frumoase. Si de fiecare data sunt fericiti, rad cu gura pana la urechi si se bucura de surpriza. Si noi de bucuram de bucuria si imbratisarile lor. Pentru ca da, bucuria lor vine cu multe imbratisari si multi pupici dulci.

Nici nu conteaza cadourile pe care le primesc dupa o asa trezire. Si nici nu costa mult, insa efectul e garantat.

Asadar, La multi ani dragi copii!

Voi ce surprize pregatiti celor mici de ziua lor?

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s