mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Ganduri de vacanta…

Leave a comment

Urmeaza sa plecam in tabara (scriam aici despre tabara in care am ales sa mergem anul acesta) si de vreo 2 zile imi sta gandul numai la bagaje si vacanta. Mi-am propus ca in aceasta tabara sa profit maxim de activitatile propuse de organizatori si sa vad cum rezista T fara timp la ecrane. Nici macar cele 10 minute la 2-3 zile.

Asa ca m-am inarmat cu rabdare (incamai lucrez sa ma conving ca pot) si astept cu nerabdare vacanta. Cu gandul la bagaje, am pregatit deja cateva activitati pentru masina si la restaurant. Drumul e lung, vom vorbi, vom juca diverse jocuri, vom asculta muzica si vom dormi. Insa am si cateva activitati, in cazul in care toate acestea nu sunt de ajuns.

DSC_6896[2850].JPG

Am luat niste clesti si sfoara sa leg in masina si sa ii pun sa prinda clestii. Mai am cateva foi si culori pentru a desena, cateva abtibilduri de lipit si un jurnal despre cum s-a creat lumea, unde trebuie sa desenam si sa coloram. Am luat carduri Montessori cu transformarile din natura (ii plac tare mult lui T) si cu animale. Mai am cateva carduri cu ghicitori si un joc cu sosete de la Haba. Am gasit prin cutiile mele si un kit de montare pentru un pirat. Desi nu este fan pirati, ma gandesc ca poate il conving sa il construim.

Intentionez sa mai iau niste carti, eventual si unele pe care sa se uite singur. Si probabil isi va cara si cateva masinute mici cu el. Avem cu noi si cateva lanterne pe care le poate folosi seara/noaptea sau cand se plictiseste. Cred ca este destul pentru o calatorie de 2 zile. Acolo, in tabara, cu siguranta vom fi foarte ocupati cu activitatile. Si cu somnul (sper eu!).

Vacata placuta, zic!

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s