mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Ce mai facem in week-end… in Constanta…

1 Comment

calin ferma

…. Sau aproape de Constanta… Duminica dimineata T si-a exprimat dorinta de a merge sa vada animale. Pentru ca nu era vreme de plaja, insa nici de stat in casa, am decis sa ii respectam aceasta dorinta. Am mers catre microrezervatie unde am constatat ca aproape toti turistii aveau dorinte similare. Asa ca ne-am reorientat.

Auzisem de o noua ferma de animale situata intre Mihail Kogalniceanu si Targusor. Nu am gasit detalii pe net. Dupa ce ne-am invartit in jurul ei de trei ori, am gasit-o. Apoi am gasit si pagina de facebook: Calin, file din povestile Malinei. Ne-au intampinat proprietarii care ne-au vorbit cu pasiune de visele lor si de ideea acestei ferme. Pentru ca sunt la inceput si nu au toate detaliile puse la punct, ferma poate fi vizitata gratuit. Se pot organiza vizite cu scoala/gradinita si va garantez ca cei mici nu se plictisesc acolo.

Ferma se intinde pe  18 hectare, are cateva animale in tarcuri, si un loc de joaca intins, pentru cei mici. Copiii se pot plimba cu calul, cu tractorul, cu caruta, pot topai in trambulina, se pot da cu tiroliana si au la dispozitie o multime de alte activitati. Animalele pot fi hranite, mangaiate, observate. Parintii cu siguranta se vor relaxa, scapand de grija celor mici.

Cu siguranta ca mai au multe lucruri de pus la punct, insa mie mi-a placut tare mult spatiul si libertatea pusa la dispozitia noastra, T nu se mai dadea dus de acolo, iar M alerga de colo-colo, numai sa nu-l urcam in masina.

Asadar, daca vreti sa va relaxati intr-o zi, mergeti cu incredere la Ferma Calin. Pregatiti-va sa  nu plecati prea curand acasa…

 

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

One thought on “Ce mai facem in week-end… in Constanta…

  1. Pingback: Ce facem in Constanta cand nu e vreme de plaja? | mamicieblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s