mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Saptamana alaptarii… 2017

1 Comment

Intotdeauna voi incuraja si voi sustine mamicile care aleg sa isi alapteze puii. Pentru ca stiu ca e cea mai buna hrana pentru ei… Pentru ca stiu ca astfel se simt implinite, alegand sa faca cu sanii ceea ce natura a stabilit de la bun inceput: sa ofere hrana dulce bebelusilor.

Asadar, pentru ca incepe saptamana mondiala a alaptarii, pentru ca intotdeauna aceasta e o ocazie buna de a promova beneficiile alaptarii, sustin si eu proiectul initiat de BBCenter.

Ca in fiecare an, BBCenter ajunge si anul acesta in mijlocul mamelor, mai noi sau mai vechi, care vor sa afle de ce,  cum, unde, cum ne putem alapta bebelusii. Urmarind pagina lor, am aflat ca vor fi evenimente frumoase, colorate, pline de surprize. Joi, 3 august si vineri, 4 august, incepand cu orele 18.00, unde altundeva, decat in parcul Tabacariei, vor fi jocuri, scenete, informatii, muzica, dans prin care se urmareste apropierea de natural, de ceea ce este normal si noi mai uitam uneori.

Luni, 7 august, de la 17.30, la Hotel Flora din Mamaia, Liliana va asteapta la o conferinta utila despre alaptare.

Asadar, sa inceapa distractia! Spor la titilit!

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

One thought on “Saptamana alaptarii… 2017

  1. Pingback: Ce mai facem in Constanta? cu sau fara copii… | mamicieblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s