mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Hotel Orizont din Predeal. Review

Leave a comment

Dupa cum am spus aici, am fost un week-end la munte. Pentru ca ne-am hotarat tarziu, nu prea am avut de unde alege. Dintre putinele optiuni am ales Hotel Orizont din Predeal. Am platit mai bine de 300 lei/noapte/camera. Am trimis email pentru a cere pat suplimentar si am pornit la drum.

Am ajuns in Predeal tarziu, dupa ora 22.00 din cauza traficului. Hotelul arata bine, am gasit loc de parcare chiar daca parea plin. Camerele sunt micute, erau curate. Nu au balcon. Cel putin nu cele Executive.

Ce mi-a placut:

  • rasaritul vazut din camera; camera are geamuri mari, pana la podea.
  • personalul foarte amabil. Cele doua nopti petrecute in hotel au fost frumoase prin amabilitatea celor de la receptie, de la restaurant, de peste tot din hotel.
  • mancarea de la restaurantul Miorita
  • locul de joaca pentru copii.

Ce nu mi-a placut:

  • usa la baie si caloriferele erau scorojite, aratau urat.
  • nu au facut curat in camera duminica, desi au intrat sa ne aduca un pat  suplimentar.
  • nu au primit emailul nostru prin care anuntam ca venim cu 2 copii si avem nevoie de pat suplimentar; nu ne-au putut pune patul suplimentar decat pentru a doua noapte.
  • aerul conditionat nu a facut fata caldurii pe timp de noapte… sau nu am reusit noi sa il reglam corect.
  • copiii au facut ceva alergie de la piscina banuim noi.

Micul dejun era ok, nu s-a schimbat prea mult in cele doua dimineti cat am stat acolo, insa aveam de unde alege. Au doua restaurante a la carte, Miorita si Orizont. La Restaurantul Orizont au preparate mai fitoase si preturi pe masura. La Restaurantul Miorita au feluri de mancare comune, preturi pamantene. Mancarea a fost buna.

SPA-ul si piscina arata bine, sunt frumos amenajate. Copiii au fost incantati de aceasta optiune si au profitat din plin sambata seara, dupa traseu. A doua zi cel mic a facut cateva bubite pe corp.

Hotelul este cotat cu scor peste 8 pe booking. Cam pe-acolo l-as situa si eu, desi mi se pare pretul cam mare pentru calitatea camerei si serviciile oferite.

 

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s