mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Doi ani de mami de 2…

Leave a comment

Iata ca au trecut doi ani de cand ne bucuram zilnic de 2 baieti minunati, in acelasi timp. Bineinteles, si M a avut parte de o zi plina de petreceri si surprize. Sa va povestesc…

Inca de dimineata, de cand a facut ochi, M s-a trezit in fata unui mic tort si cu toti cei ai casei cantand `Multi ani traiasca!` Si-a desfacut cadourile, le-a intins in toata casa si s-a bucurat de baloanele imprastiate prin casa… Atractia zilei au fost cele doua baloane luminate cu led.

Apoi, la gradinita, a avut parte de ceremonia specifica mediului Montessori. Nu s-a bucurat la maxim de ea, a fost mai incantat de `titi` si de prezenta ei in mijlocul zilei… Insa a fost atent la povestea vietii lui si incantat sa sufle in lumanarea din centru. Cel mai emotionant moment pentru mine a fost atunci cand toate acele glasuri de pitici rasunau in cor: Laaaa muuuuulti aaaaaani!, in jurul tortului. Copiii au fost minunati si s-au bucurat sincer de mica petrecere din miezul programului.

Seara am petrecut tot la Locul de joaca Lumea copiilor, deja familiar, unde am regasit aceleasi servicii bune, ca de fiecare data. Tema acestui an a fost baloane si culori, asa ca fetele au fost dragute si au umflat multe baloane care l-au asteptat cuminti pe sarbatorit, imprastiate printre jucarii. Am facut cate o punguta cu jucarii si baloane pentru fiecare copil participant la petrecere. Pe o punga zipper am lipit scotch colorat si un balon. In punga am pus un inel cu luciu de buze sau o masinuta, o suflatoare de face galagie si ceva stelute fluorescente. Cadourile au asteptat frumos pe masa, in dreptul fiecarui tacam.

DSC_1248

Tortul, minunat si el, l-a realizat Cristina Palade. A fost un tort rafaello, foarte gustos. Si frumos!

DSC_1244

Atmosfera a fost intretinuta de magicianul Adrian Cuciuc si a fost una dintre cele mai bune alegeri. Am mai colaborat cu Adrian Cuciuc si cu alte ocazii si intotdeauna mi-a placut numarul lui de magie. A avut ceva nou de fiecare data, ceea ce inseamna (pentru mine) ca doreste sa-si imbunatateasca numarul. De data asta noutatea a fost porcusorul de Guinea, simpatic foc si inca neimblanzit. Copiii au fost incantati de numerele cu animale, insa si de cele de aparitie si disparitie monede si alte obiecte. In ciuda folosirii necorespunzatoare al lui `decat` si noua, adultilor, ne-a placut numarul de magie si l-am savurat.

DSC_1271

In final, ziua magica a lui M s-a incheiat cu desfacerea cadourilor si bilantul unei zile memorabile.

La multi ani, puiut mic!

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s