mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Construiesti? Renovezi? Exista solutii!

1 Comment

Doar cine a fost pus in fata situatiei de a construi o casa, poate intelege cat de dificil este sa alegi oamenii si materialele potrivite unei constructii! Cand si bugetul e limitat si nu foarte generos, lucrurile se complica si mai mult.

Inca de la inceput, de cand ai planurile casei de vis in mana, te intrebi cine si cum va reusi sa o faca, astfel incat sa nu dai faliment. Incepi sa cauti pe sfantul Google, de la materiale pentru structura si fundatie pana la amenajari exterioare si interioare si te minunezi cate poti gasi.

Si, intre noi fie vorba, atunci cand dai de amenajari interioare te cam opresti, visand cu ochii deschisi la casa ta… Ce culoare sa fie parchetul? Cum sa arate baia? Oare pot face o baie functionala, usor de curatat, utila tuturor celor din casa si ieftina in acelasi timp? Ce culoare fac peretii? Sa pun tapet in dormitorul copiilor? Cu ce izolez casa, astfel incat sa fie cald iarna si racoare vara? Sa pun pavele sau gazon pe terasa? Ce tencuiala sa folosesc, astfel incat sa nu fiu nevoit sa tencuiesc si in anul urmator? Sa comand termopane cu geam dublu sau triplu? Cine imi ofera solutii tehnice fezabile pentru acoperisul meu? Ohoo! Cat de multe intrebari! Si tot atatea raspunsuri vei gasi!

Daca ai scormonit internetul pentru a gasi cele mai bune oferte pentru constructia ta si ai dat de site-ul acesta, inseamna ca ai ajuns unde trebuie. Cele mai ieftine produse necesare unei constructii, de la A la Z, adica de la acoperisuri la teava zincata, le poti gasi aici.

Conceptul celor de la Vindem-ieftin este unul de actualitate, venit in intampinarea oamenilor ocupati, pentru a-i scuti de efortul cautarii celei mai bune oferte pentru materialele de constructie. Practic, aceasta echipa iti garanteaza consultanta gratuita in alegerea unor materiale de constructie de calitate, la cel mai mic pret de pe piata. Astfel ca, atunci cand nu stii incotro sa mergi sa cauti materialele pentru constructia ta, poti apela cu incredere la consultantii de pe site, ii poti ruga sa iti dea o oferta de pret si indrumari legate de alegerea materialelor de calitate si ramai si cu timp (atat de necesar in supravegherea constructiei) si cu bani in buzunar.

Chiar daca nu cunosc toate elementele unei constructii, chiar daca nu stiu toti pasii si ordinea lor, mie mi-a fost usor sa rascolesc site-ul si sa gasesc materialele nesare amenajarii interioare si gradinii, care ma intereseaza. Astept cu nerabdare oferta de pret, insa sunt optimista pentru ca pe site am vazut o simulare cu o economie destul de serioasa. Pana sa aflu de ei am alergat prin toate depozitele de materiale de constructie din oras… si, uneori, chiar si din alte orase. Am urmarit cu sufletul la gura stocurile depozitelor, in cautarea gresiei potrivite sau a caloriferelor dorite… Acum pot sta linistita in fata calculatorului si comanda cele necesare terminarii casei.

Produsele comercializate au avantajul de a nu calatori si sta prin diverse depozite, asta facandu-le mai sigure si mai ieftine. Clientul primeste exact produsul solicitat, nu inlocuitori sau produse care nu se vand ci stau in depozite. Si asta ma face sa fiu si mai optimista, in timp ce astept cuminte oferta.

Cred ca unui constructor ii va fi si mai usor sa faca comenzile necesare, stiind exact de ce are nevoie. Nu mai trebuie sa plateasca un om care sa caute si sa comande cele mai bune materiale de constructie. Se consulta cu unul dintre agentii de vanzari de pe site si, in cateva zile, are comanda la usa. Marturie stau cele cateva zeci de recenzii de pe pagina lor.

Eu am cerut deja oferta de pret pentru casuta visurilor mele, tu ce mai astepti?

Acest articol  a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018.

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

One thought on “Construiesti? Renovezi? Exista solutii!

  1. Pingback: Proba 5. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro – un concept unic pe piața materialelor de construcții

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s