mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Ce mai facem in Constanta? Evenimente pentru copii si parinti…

Leave a comment

Nu am mai scris de multa vreme despre ce se mai intampla in orasul nostru, asa ca vin acum cu o lista de evenimente din perioada urmatoare. Bineinteles ca e vorba despre evenimente dedicate copiilor si/sau parintilor!

Primul atelier pe lista mea este cel de miercuri, 21 martie, de la ora 16.30, Yoga mama si copilul. Imi doresc foarte mult sa particip la acest eveniment. Din pacate, inca nu am reusit sa il conving pe T sa ma insoteasca, desi am observat ca acasa e interesat de aceasta practica. Mai am doua zile sa il conving… Poate am noroc…

Apoi, vineri, 23 martie, de la 17.30, la libraria Dorian Gray din Constanta, va puteti intalni cu un instructor Hand in Hand Parenting, intr-un atelier despre cum sa crestem copii echilibrati emotional, sustinut de Georgiana Bucatariu. Recomand aceasta abordare a educatiei copiilor nostri, fiind utila in cresterea fara pedepse si fara recompense, cu respect fata de copil. Sunt convinsa ca la acest atelier veti putea afla lucruri importante despre reactiile copiilor in anumite situatii si veti gasi instrumente simple si utile in abordarea situatiilor tensionate.

Sambata, 24 martie, de la ora 11.00 este despre si pentru cei mici: Domnisoara Poimaine si joaca de-a timpul, un spectacol de teatru muzical, fara balauri, sange si vrajitoare, din care copiii intre 3 si 10 ani pot invata ce este timpul si ce facem cu el… Spectacolul este prezentat de Trupa Momolino, in parteneriat cu BbCenter si Lumea lui Momo si are loc la Teatrul de Opera si Balet din Constanta.

Daca vreti sa le insuflati celor mici iubirea pentru miscare si sa faceti si o fapta buna totodata, nu ar fi rau sa profitati de Maratonul nisipului, duminica, 25 martie, incepand cu ora 9.00. Evenimentul are o cursa necompetitiva, dedicata familiilor, Family Run.

Pentru ca se apropie Pastele, Asociatia WAHM Romania organizeaza si la Constanta Mama Fest de Paste, un targ cu produse handmade de catre mamele creative din oras. Targul va avea loc la Tomis Mall, pe 31 martie si 1 aprilie, de la 10.00 la 18.00.

Asadar, o multime de lucruri interesante si sanatoase de facut in perioada urmatoare!

La ce evenimente ne intalnim?

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s