mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

O traducere, va rog! Repede! Ca ma grabesc!

2 Comments

Oh! Ce bine ca exista e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România! Nu stiu cum altfel as fi reusit sa am ditamai teancul de documente tradus in olandeza in cateva zile… Sa va povestesc:

Era vineri pe la pranz cand primesc telefonul mult-asteptat. Fusesem chemata la cateva intalniri, atat on line cat si on site, la o companie mult ravnita din Rotterdam. Ma bucuram de fiecare data cand ma chemau, insa nu prea vedeam cu ochi buni aceasta asteptare. Iar vineri, dupa cum spuneam, ma suna cineva de la personal sa imi spuna ca pot fi inginer de cercetare in compania lor, daca si eu mai vreau… Auzi tu la ei… daca mai vreau eu! Bineinteles ca vreau! Ca de-asta am stat cu orele de vorba cu ei!

Insa fericirea mea nu a durat mult… s-a cam terminat in momentul in care mi-a cerut sa ii trimit in 3 zile cateva documente traduse in olandeza. Si nici nu voia multe… doar pasaportul, certificatul de naștere, cel de casatorie, diploma de absolvire a liceului, diploma de absolvire a facultății, adeverință medicală, diplomă de absolvire doctorat, foaie matricolă, cazier, precum si cateva documente ale sotului si copiilor, daca doream sa ii iau cu mine… Asa ca am adaugat si certificatele de nastere ale copiilor si al sotului si pasapoartele lor. Sa se stie ca nu vin singura!

etrad

Ei, acum e acum! Unde gasesc eu, in Constanta, vineri dupa-amiaza, un traducator in Olandeza, cu experienta, care sa realizeze traduceri ale actelor de studii in cateva zile? Eventual sa nu fiu nevoita sa vand casa pentru a plati traducerea… Cand vorbim de traduceri de documente personale, acuratetea si confidentialitatea sunt importante… Asa ca mi-am incercat norocul mai intai pe net. Asa am descoperit platforma de traduceri e-trad, am comandat, completand pasii de pe site si in cateva minute primesc un telefon…

Da, stiu, vineri a fost ziua mea norocoasa! Totul s-a desfasurat conform planului, fara nici un fel de piedica… Semn bun! Plecarea mea e tot mai aproape!

Primesc proforma, platesc si, cateva zile mai tarziu, primesc actele traduse… Pe care le-am trimis repede la Rotterdam, sa nu se razgandeasca!

Ce mi-a placut la aceasta platforma? Totul: i-am gasit repede, am incarcat repede documentele pe site, am primit raspunsul lor si proforma in cateva minute, am platit on-line (rareori am bani in portofel cat sa imi ajunga pentru atatea pagini de tradus!), am primit documentele traduse in olandeza in cateva zile, documentele au fost aranjate frumos, nu erau doar niste cuvinte aruncate pe pagina (au serviciu DTP care se asigura ca documentele traduse arata ca cele originale) si nici nu am vandut casa pentru a le plati acest serviciu! Mare lucru ca exista acest magazin on line de traduceri! Nu stiu cum altfel as fi putut rezolva problema intr-un timp atat de scurt!

Asa ca… Rotterdam, hier kom ik!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018.

 

 

Advertisements

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

2 thoughts on “O traducere, va rog! Repede! Ca ma grabesc!

  1. Felicitari!!

    Like

  2. Pingback: Proba 9. e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s