mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

La restaurant Ana si Ion `respectam` clientul!

2 Comments

Am fost zilele trecute sa mancam o ciorbita la vestitul restaurant Ana si Ion din centrul orasului. Ne aminteam de bine despre mancarea lor si mai ales despre ciorbe, asa ca nu am avut nici o ezitare. Mai ales cand am vazut si micul loc de joaca amenajat pe terasa…

Baietii, desi infometati, accepta mai usor sa astepte atunci cand gasesc ceva interesant de facut. Vazand locul de joaca, au sarit in hamac si in leagan, noi ne-am asezat linistiti la masa si am dat comanda.

Terasa era aproape goala. Au mai aparut 2 copii si cativa adulti. Din ceea ce am observat, erau de-ai casei, probabil patroni sau prieteni ai acestora. La scurt timp dupa aparitia celor doi copii care se jucau si ei la locul de joaca apare un barbat, putin nervos si fixeaza niste afise in jurul locului de joaca. Se pare ca acel loc de joaca nu era destinat jocului… Cel putin nu pentru copiii nostri, ca ai lor aveau voie.

Dupa cum se observa si din poza, cel care a facut afisul a fost destul de grabit, nici nu a observat ca a scris gresit. Apoi, mi se pare nepoliticos sa imi dai copiii afara dintr-un loc ce imbie la joaca, in asemenea mod. Si la fel de nepoliticos este sa iti trimiti copiii tai sa se joace, sfidand afisul pus tocmai de tine.

Am ales acel restaurant tocmai pentru locul de joaca. Comportamentul celor de acolo, angajati sau patroni, nici nu mai conteaza, m-a determinat sa nu mai calc pe acolo. Nu eram eu un client fidel… Mi-am dat seama si de ce… Nu e prima data cand suntem tratati urat de cei din restaurant. Ne aminteam mancarea lor buna si uitam de multe ori ca eram tratati urat… Insa de aceasta data nici mancarea nu ne-a mai impresionat… Asa ca spor la clienti, dragilor! Noi ne-am lamurit!

Aveti si voi intamplari asemanatoare de la Ana si Ion?

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

2 thoughts on “La restaurant Ana si Ion `respectam` clientul!

  1. Stimată doamnă, interpretarea dumneavoastră este una greșită… Întâmplarea a făcut să nimeriți în ziua în care am ridicat sfișele de la printing, (str I.G. Duca.), asta așa ca să îi fac pe ei de râs , nu le-am scris noi, in ideea în care la momentul ridicării lor copiii era scris cu doi i , de t-ul de la strict nu s-a legat nimeni . Am văzut după afișare și s—au schimbat. Aceste afișe au fost puse pentru a ne disculpa de eventualele accidentări ale copiilor, deaceea e scris mai jos supravegheați copiii, nu , nu lăsați copiii. Cât despre ciorbă , n-am avut noroc in ziua respectivă , ce să zic. Oricum mulțumim că ați fost pe la noi și sperăm să reveniți, să ne revanșăm . Cu respect Ovidiu Cherametli.

    Like

    • Multumesc pentru edificare! Pot accepta explicatiile. Desi, dupa intamplare, mi-am amintit ca anul trecut am nimerit tot in ziua in care s-a pus afisul, in timp ce cei mici se jucau. Atunci am tacut. Acum mi s-a parut prea mare coincidenta…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s