mamicieblog

blog de parenting, iubire si casa…

Ce facem de 1 mai in Constanta? Cu sau fara copii…

Leave a comment

Vine weekend-ul, si e lung, cu tot cu 1 mai. Toata lumea vine la mare, doar se deschide sezonul estival! Asa ca peste tot s-au pregatit activitati, care mai de care mai interesante, mai frumoase, mai turistice. Am gasit cateva activitati faine. La unele dintre ele vom merge si noi cu cei mici.

Mi-a atras atentia festivalul Dapyx din Medgidia care incepe cu o parada de luptatori, gladiatori, legionari, razboinici etc. Sambata, duminica si luni vor fi amenajate tabere cu demonstratii de mestesuguri din antichitate, antrenamente, lupte demonstrative. Cred si sper ca cei mici au muulte lucruri de vazut si ca va fi placut si pentru ei. Seara au programate diverse concerte, pentru toate gusturile. Printre cei care se anunta a fi prezenti la festival sunt Pasarea Rock, Cristi Minculescu si Iris, Cargo, Laura Lavric, Smiley, Carla`s Dreams, Voltaj.

Apoi, cred ca T va fi incantat sa vada masinile de la drift. Drift Games by the Sea este competitia ce va avea loc duminica in parcarea de la Poarta 1 si promite spectacol.

Pentru iubitorii de bere si de muzica buna, a inceput si Festivalul berii in Constanta. La Pavilionul Expozitional Mamaia s-au adunat producatori si vanzatori de bere si bauturi, cred ca se poate manca ceva (sa mearga berea!) si tot acolo se vor tine si concertele. S-au anuntat Bere Gratis, Dan Helciug si Spitalul de Urgenta, Mihai Margineanu, Maria Dragomiroiu, Nightlosers etc.

Daca vreti sa mancati ceva aparte, puteti merge la Festival du Bonheur in zona de camping de langa plaja Shut up Beach, care aduce la un loc experienta street food cu cea gourmet din restaurante.

In perioada 4-7 mai puteti manca (eu sigur voi incerca) la Constanta Street Food Festival. Se va desfasura in Piata Ovidiu si organizatorii promit 20 de vendori de street food. Abia astept!

Si daca vreti sa evitati aglomeratia din oras si sa petreceti cateva ore faine in natura, alaturi de cei mici, puteti vizita Ograda Veseliei de la Arsa sau puteti merge la un picnic in Cheile Dobrogei. Desi cred ca nici acolo nu va fi liniste, doar e 1 mai!

 

Author: mamicieblog

Sunt mamica de doi baieti, alaptati, cosleepuiti si iubiti cu nemarginire... Am multe de spus si sper ca prin blog ma voi face auzita... Sunt inginer de formare (deci nu prea le am cu scrisul), am fost cadru didactic aproape 10 ani, iar acum sunt mamica cu norma intreaga... cateodata si sotie... Ma puteti gasi la adresa mamicieblog@yahoo.com

Leave a comment